Pazar, Mart 09, 2008

haftasonumuz

havalar nasıl da güzelleşti... haftasonu kendimizi dışarı attık.... Erenin arkadaşlarından Demir'in doğumgününe gittik, mekan bizim liliput'du..bebekde böyle bir organizasyonu çıkışda deniz kenarında bir cafede soluklanma ile taçlandırdık tabi...:) oradan da yine Eren'in sınıfındaki kankası, dostu Ozan'lara davetliydik...Tilya'larla birlikte.. çocuklarımız bizi nasıl sürüklüyor yeni dostluklara.... üstüne üstlük tesadüfün bu kadarı diyebileceğimiz bir şekilde eskişehirde aynı fakültede okuduğumuz bir arkadaşımızın oğlu çıktı Ozan...hem hemşehri, hem çocuklarımız kanka, hem de kafa dengi insanlar olunca sohbetin tadına doyulmadı... yeni aldıkları evlerini de ziyaret etmiş olduk, karı koca mimar olunca, evlerinde de bir mimar eli değmiş havası vardı tabi ki..


ev hediyesi ne istersiniz gibi samimi bir soruya verilen samimi cevap ve istedikleri hediyelere kavuşmuş olmanın sevinciyle işte arkadaşlarımız...:)))))



çocuklar gecenin geç saatlerine kadar oynadılar, o kadar keyif aldılarki birlikte olmakdan..şu hallerine bakın...




bir ara ninja kaplumbağası olacak kadar enerji boşalması yaşayan erkeklerin yanında Tilya prensesin naifliğine bakarmısınız..:)



böyle güzel bir gecenin ardından pazar sabahı da hava pırıl pırıldı ve geç saatte yatmış olmama rağmen 9 gibi yürüyüşteydik...1 saate yakın yürüdük kardeşimle ve şu son bir haftada başımıza gelen trajiomik bir olayın en ince detayına kadar dedikodusunu yaptık..:)))


döndüğümde kahvaltı hazırlığı başlamıştı, biraz destek atsam da işte 8 mart hediyem.. eşimin elinden....

2 yorum:

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

Harika!
Masanın fotoğrafını nerden çektin yahu!
Paraşütle mutfağa inerken mi:)))

karamelize dedi ki...

biyocum,
ben çok ince düşünceli bir bloggerım..:) masayı yakından çekip de akşam saati bakanların ağzının suyunu mu akıtayım dedim ve kafamın üstünden çektim bu fotoyu...:))))))
hoş pek de bişi yokdu ama ambiyansı yetti diyeyim..:)))