Çarşamba, Mart 25, 2009

bugün hava çok güzel...biraz çalışıp, biraz pencereden bakıyorum.... içimdeki o tomurcuk var ya, açtı açıyor... :)

bu arada üstümde yeni aldığım bir tunik var, yeni bişey giymek insana kendini çok iyi hissettiriyor..:)

ve asıl bomba haber,

Buena Vista Türkiye'ye geliyor... konser 10 Nisan'da..... bizim biletler hazır... offf, küba müziği ne güzel bir bahar başlangıcı olacak.... mutluyum..:)))

3 yorum:

BBGU dedi ki...

Merhaba, Buena Vista Social Club'ı 2001'deki Açıkhava konserlerine izlediğimden beri, ben de çok çok severim. O yüzden bir düzeltme yapmadan edemedim. Bu gelen grup Pasion de Buena Vista, çok farklı bir ekip. Zaten Ibrahim Ferrer ve Compay Segundo öldüğü için geriye Buena Vista Social Club da kalmadı. Pasion de Buena Vista'nın solistleri gençliklerinde Ferrer, Segundo ve Omara Portundo ile çalışmışlar. Araya bir de dansçılar eklenmiş. Benzer bir isimle Social Club havası verilmeye çalışılmış gibi geldi bana. Ama müzik gene de güzeldir. İyi eğlenceler.

karamelize dedi ki...

merhaba,
grubun farklı üyeleri olduğunu biliyorum.. ama tamamen başka bir grup mu çok emin olamadım...haftada bir seyrettiğim buene vista belgeselindeki tipleri gördüm afişde..:)
inşallah bir de başka başka şarkılar çalmazlar... bana chan chan, guantanemera, hey caramba çalsalar yeter de artar bile...:))
teşekkür ederim bu arada..:)

BBGU dedi ki...

Çalacaklarmış:) Hem de Chan Chan'i dünya üzerinde telif hakkı ödemeden çalma hakkı bu gruptan bir kişide imiş:)