Pazartesi, Mayıs 28, 2007

ilk gösterimiz


çok heyecanlandım, sanki bendim sahnedeki, onunla bir attı yüreğim... beklediğimden çok iyiydi canım oğlum..

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Nasil da yakisikli masallah :) Birden gozumun onunde senin ilkokulda cekilmis folklor fotografin geldi. Ayni ciddiyet Eren'in yuzunde de var. Annesinin oglu mu ne :)

PS : Bu arada Eren''in solunda ki arkadasi fena yakalanmis :)

Nesli

Adsız dedi ki...

İnanamıyorum, çok duygulandım.
Bakalım daha neler göreceğiz,bebeğimiz büyümüş,folklor yapıyor.Eeee.karavanla avrupa turuda yapar bunlar :)))

karamelize dedi ki...

nesli, ben de aynısını düşündüm biliyomusun? sanki ilk kez sahnede bana o kadar benzettim ki... nihayet, bunu da söyleyebildim 4 yıl sonra..:)))))

karamelize dedi ki...

vallahi de öyle olur... tam biz planlamayı bitirdik aksiyon alacakken bunlar geldi, baksana kendi hayatımızdan çok onlarınkini yaşıyor gibiyiz bazen.. ağzımızın suyu aka aka karavana da biner, keyiflerini de sürer bunlar..:))))

minny dedi ki...

Mehtap masallahh diyorum. İnsan sahnede izlerken ne yapacagini bilemiyor. Gulsen mi aglasan mi...
herseyi ayni anda hissediyor galiba.
Aferin Eren'e.
Darisi bizim basimiza:)

zuzu dedi ki...

Bravo vallahi!!! Erencim sahneye cok yakismis..Ben benzer duygulari Berkimin ilk gosterisinde yasamistim..darisi kendi cocuklariminki ile benim basima insallah!! ne kadar mutlu oluyor insan di mi seyrederken? xx

Nazkız dedi ki...

Kostümlerin içinde en yakışıklısı bizim oğlumuz olmuş her zamanki gibi. Aman da boncuğumuz büyümüş, büyümüş de gösterilere çıkmış...Çok özledim çooookk...

karamelize dedi ki...

aslıcım, gercekten de tarifi zor bir duygu... hadi bakalım sizden d e gurur verici sahne fotoları bekliyoruz..


zuzucum,
valla cok mutlu olunuyor, cocugum yokken hatta erenin ilk yaslarında cocukların gösteri yüzünden yorulmamaları gerektiğini düşünürdüm çok, ama o kadar gurur okşayıcı biseyki girdip girdabına olayın, çıkamıyorum..:))darısı senin başına caım arkadaşım

nazlimo,
gösteride boncuk bi kız vardı, o kadar cok rol vermişler ki ona, 6yaş grubundan, aklıma hep deniz geldi, kızlar bu gösteri işinde kesinlikle çok daha başarılı, eeee kendimizden de bilmiyormuyuz canım..:))

sevgiler,

serap dedi ki...

teyzesinin bi tanesi..
göremedim çok üzülüyorum...telefonda heyecanla anlatışıda bize benziyor abla..bende ogün anneme anlatırken onu düşündüm..
canım benim o..