Salı, Nisan 21, 2009

bu arada bahar geldi,keyfimiz geldi yahu....

baharı gördük, sokaklara döküldük...goncacımla uzun ataşehir yürüyüşleri yapıyoruz...

sahile iniyoruz her fırsatta.. bir kere daha istanbulda yaşadığımız için çok ama çok şanlı olduğumuzu söylüyoruz birbirimize kocişkomla...elele... kışın insan elele bile tutuşmaya üşeniyor biliyomusunuz, soğukdan cebin içinde kalmış yapayanlız ellere gün doğuyor baharda..:)



aile kahvaltıları yapıyoruz... kendisi papatyanın elinden sarı papatyalar alıyoruz..


kaşla göz arasında biz evleniyoruz diye salona girişlerini görüyoruz.. kızımızın üzerinde bizim gördüğümüzü siz de görüyormusunuz?..:))))) ya göbekdeki bebeği..:))) ve romantik babanın elindeki gülü..:)))))))

arka arkaya yazdım çok.. birikmiş paylaşmak istediklerim.. 23 nisan partisinden sonra Eskişehir'e gidiyoruz.. tren yolculuğu yapacağız ve kahvaltı saatinde annemin babamın evinde olacağız... bir de Eskişehirde merhaba diyelim bahara..:)
şimdiden tüm çocuklarımzın ve gençlerimizin 23 nisan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum... kuzuların tek tek gözlerinden öpüyoruuummmmmm.....

6 yorum:

Nazkız dedi ki...

Biz de bu güzel çiftin bayramını kutluyoruz, geleceğimizin ışıkları, inşallah çok güzel yerlerde göreceğiz hepsini...

Gonca dedi ki...

Evet, arkadaşım bahar ne güzel sonunda geliverdi. Yürüyüşlerimize devam edelim, hem incelip hem de muhabbet edelim. Geçen hafta Eskişehir'in tozunu getirdim bu hafta da siz gezin Eskişehirimizde...Ereni de çok öptüm 23 Nisan çocuk bayramı kutlu olsun.

serap dedi ki...

teyzesinin kuzularıııı...

karamelize dedi ki...

inşallah nazlimo, inşallah..:)

karamelize dedi ki...

goncacım,

bir hız başladık, umarım öyle de devam eder.. su koymamayalım yanee..:)))

karamelize dedi ki...

kim kimin kuzusu... ablasının kuzusu..:)))