Salı, Ekim 09, 2007

Rain forest cafe

cumartesi günü bir arkadaşımız geldi Ankara'dan.. kızlar grubu olarak bir organizasyon telaşına düştük, çocukların da eğlenebileceği, bizim rahat edebileceğimiz bir yer ararken kızlardan birinden güzel bir teklif geldi.. Rain forest cafe... ismini duymuştum ama Türkiye'de açıldığını bilmiyordum, meğer İstinye Park'ın içine açılmış!!


Nihayet Türkiye'de de showlu restaurantlar açılmaya başlıyor, o kadar güzel ki rain forest.. restaurantın kapısında sizi bir timsah karşılıyor, öyle aval aval bakarken birden hareket etmeye, ağzını açmaya başlıyor.. ön bölümde aklınıza gelebilecek bütün orman hayvanlarının oyuncakları, bardakları, tabakları, t-shirtleri, anahtarlıkları var.. bir de konuşan ağaç..:)


devasa bir akvaryumun ortasından restauranta girince de , birden afrika ormanlarına gelmiş gibi oluyorsunuz.. loş bir dekor, heryer ağaç, akvaryumlarda nemoların yedi sülalesi..:))


tam siparişinizi verirken birden gök gürültüsü, şimşekler çakıp yağmur başlıyor..(massuscuktan..:))) ve goriller ağaçları sallamaya, filler koca kulaklarını oynatıp koşmaya başlıyorlar(koşma efekti oluyor yanii, üstümüze üstümüze gelmiyorlar..:)))


çocuklar bayıldılar bu ortama, biz de tabi... görmedik ki çocukluğumuzda böyle aktiviteler..:)çocuklardan çok biz bekledik, 2. show zamanını..:) çocuklara boya kalemleri ve defter getiriliyor peçetelerle bareber... kurabiyeler hayvan figürlü...herşey düşünülmüş ne diyim...

tavsiye ediyorum hepinize, çocuklarla keyifli bir gün geçirmek için güzel bir alternatifimiz var artık...

6 yorum:

Nazkız dedi ki...

Aaaa ne güzel bir yermiş vallahi çok istedim gitmek ama bana çoook uzak artık! Neyse bir İstanbul seferine inşallah.

zuzu dedi ki...

merak ettim simdi ben de!! bi bakiym hollanda subesi var miymis? dur bi..

zuzu dedi ki...

yokmus :( istanbul'a herkes kurban olsun valla!!!!!!!!!!! ne varsa 'hip', en yeni 'trend' onda var..

karamelize dedi ki...

nazlimo,
geldiğinizde gideriz, deniz de çok hoşlanır eminim..

zuzu, kesin vardır canımcım... yoksa da gelince takılırız birlikte...yemekler de güzel hem..

BALDAN TATLI dedi ki...

Buralardan uzak böyle yerler. Anlattığına göre bayağı değişik bir yer. Belki günün birinde bir İstanbul seyahati olur gidilir. Sevgiyle kal.

Adsız dedi ki...

ne diyeyim yaratıcılıkta sınır yok.
Artık yolum istanbula düştüğünde mutlaka bu cafeye uğramak da listeye eklendi.
sevgiler