Cuma, Aralık 26, 2008

taş plak gecesi

mekan salomanje... perşembe geceleri özel davetlilere taş plak gecesi konsepti.. pop popuz, populistmiyiz neyiz biz..:) kızkızayız... kocalar, çocuklar yok.. konuları da olmayacak... başka konular konuşacağımıza söz veriyoruz yol boyunca.... erken gittiğimiz için sakin önceleri... ana yemeğe kadar neredeyse rahat rahat sohbet edecek kadar düşük müzik sesi.. derken birden üçerli, beşerli gruplar.. ses yükseliyor.. anlamazdın, ah bir varmış bir yokmuş, delisin... coştukca coşuyor ortam.. masamızı da alıyorlar bir müddet sonra... herkes ayakda.. hep 70ler, 80ler.. genel katılıma bakıyorum.. 50 lerinde janti beyler, can gürzapvari... flörtöz tipler...hıncal abim bile var mekanda.. yanlarında hep maksimum 30larında bayanlar...şen şakrak... zaten mekanda engençler 30ların başında... ıssız mı bunlar.. valla pek keyifleri yerinde... biz mi?
biz çok komiğiz tabi.. 4ü de evli, 4ü de çocuklu, hatta birisi daha bezelye kıvamında bir bebiş daha taşıyor içinde... ama çaktırmıyoruz evli ve çocuklu olduğumuzu.. konsept bu..:)
derken konsept biraz başımıza iş açmaya başlıyor... içki ve müziğin etkisiyle herkesde bir muhabbet hali... tırsıyoruz tabi biz.. tadı damağımızda kalarak ayrılıyoruz mekandan.. belli ki gecenin ilerleyen saatleri herkes kolkola girecek burada..:) neme lazım, çoluklu çocuklu kebaplı, balıklı geceler nemize yetmez felan diye avutuyoruz kendimizi.. ya da kociskoları da alıp en kısa zamanda bir daha tekrarlayalım olmazsa...

ya da belki de bir ev partisi ... evet evet, ev partisi süper fikir!!

parti için en güzel albümler de bunlar ve bende de var zaten... ne duruyoruz?..:)

2 yorum:

Tanya's dedi ki...

Eveeet,

Ev partisi..bayılırım..hiç sokaklara cıkmam...

BALDAN TATLI dedi ki...

2009 mutlu ve umut dolu bir yıl olsun sizler için....