Çarşamba, Nisan 25, 2007

Karamürsel

3 günlük tatil için 15 gün öncesinden netleşmiş amasra planımız arkadaşlarımızdan birinin son dakika hastalığı nedeniyle iptal oldu.. ne yapmalı, ne etmeli derken körfezi hiç gezmediğimizi farkettik, karamürseli, iznik gölünü görmediğimizi konuşup, düştük yola.. bayağıdır resimlerine bakıp iç geçirdiğim bir adresdi ilk durağımız..
başdeğirmende kahvaltı için sabah erkenden yola çıktık, karamürselde tepelerin arasında , yemyeşil ormanın içinde bir vadinin ortasında bir tesis burası.. 1 aya kadar havuzu da açılıyor, evler çok cici döşenmiş, en kısa zamanda bir haftasonunu geçirmeliyiz burada, kahvaltı boyunca sohbet konumuz burada geçireceğimiz haftasonumuzdu...tatilde tatil planları yaparak yola devam ettik..

5 yorum:

zuzu dedi ki...

Mehtapcim, super gorunuyor evler!!! cok iyi vakit gecirdigize eminim. bu planlari okudukca bazen 'ayyy, biz de orada olmaliydik!!!!' demiyo diilim yani..nasil demeyeyim? agzindan bal damliyor bi de anlatirken sekerim ;)) sayenizde eminim Turkiyenin bircok yerine biz de ulasacagiz zamanla; fotolariniz ve yazilarinla..iyi gezmeler!!

karamelize dedi ki...

gercekten keyifli bir yer.. ama insan böyle yerlerin tadını sadece fotolarla paylasınca değil, aslında tam da o masanın karşısında sevenleri olduğunda cıkarabiliyor.. ileride vimcinle bareber uzun bir turkiye programı yaptığınız zamanlara bu hayallerimi sakladım, sandıkta bekliyorlar, mis gibi!..

Adsız dedi ki...

zuzu'nun dediği gibi evler enfes ama ben ana-oğul resminize hasta oldum vallahi, pek fiyakalı çıkmışsınız. İnşallah bu yaz ortak planlar yapabileceğiz böyle güzel yerlere hep birlikte..

karamelize dedi ki...

cok tesekkurler nazlimo.. umarim(!)yapabiliriz...10 yil istanbulda yapamadik, ümidimiz ayriligimiza kaldi vallaa..:))

zuzu dedi ki...

daha biliyorsun sirada eskisehir de var. senelerdir merak ediyorum; eger ortak bir plana da uyarsa ilerde cok istiyorum eskisehir'i, sizin bu kadar sevdiginiz sehri gormeyi..